Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.08.2006, 00:41   #65
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ok, doszedłem do końca formatowania, poszło nawet nieźle, chociaż kilka zgrzytów po drodze było. W każdym razie efekt końcowy naprawdę mnie zadowala

Teraz doszedłem do spisów i pojawił się problem. Z tego, co widzę spis tabel mogę wstawić w miarę bezpoleśnie, natomiast ni cholery nie mogę wstawić spisu Rysunków. Jest to dla mnie 'dość' istotne, bo mam ich prawie 100 i naprawdę nie widzi mi się wypisywanie ich tytułów ręcznie.. Można to zrobić automatycznie?

Druga rzecz to spis treści. Z tego, co widzę, również program nie chce tego zrobić automatycznie, więc podejrzewam, że będę musiał ręcznie zaznaczyć wszystkie nagłówki i wstawić do spisu. Z tego, co wyczytałem w helpie, robi się to następująco:

zaznaczam wyraz/zdanie --> Wstaw --> Indeksy, wpisy --> Wpis --> i tak wpisuję, co ma się wyświetlać i na jakim poziomie.

Coś przegapiłem?

----
EDIT

No i tradycyjnie po zadaniu pytania muszę zrobić edit

Z pierwszym już sobie poradziłem, nie wiem, czemu tak jest, że szukam pół godziny i nie mogę znaleźć, zadaję pytanie, wchodzę jeszcze raz od niechcenia do programu i.. znajduję od razu.. Ale nawet mi się to podoba, przynajmniej już wiem, jak to działa

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 31.08.2006 o godz. 00:47
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post