Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.08.2006, 21:36   #23
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu
To oczywisty lapsus, nie ma sie co czepiac
Powiedzcie mi, bo nie wiem - czy licencjat daje wyzsze wyksztalcenie? Za moich czasow nie bylo tego cuda.
niby daje wyższe niepełne albo po prostu tytuł 'licencjata' ale nie wiem czy tak faktycznie jest
Cytat:
Napisany przez Wawelski
Nie ma czegoś takiego, jak niepełne wyższe. Do momentu obronienia pracy (licencjackiej albo magisterskiej) masz średnie.
skoro nie ma to po co studia dzieli sie na licencjackie itd, ale skoro niema to proszę moderatora żeby poprawił na np. 'licencjat'

Cytat:
Napisany przez Wawelski
Czemu inżynier jest wyżej, niż magister?
prosiłem o poprawienie sondy przez moderatora , proszę jeszcze raz niech ktoś poprawi

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 31.08.2006 o godz. 21:39
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post