inz elektronik - kierunek inzynieria komputerowa - specjalizacja inzynieria biomedyczna [Politechnika Warszawska, Wydzial Elektroniki i Technik Informacyjnych]
pracuje w calkiem fajnej firmie, zupelnie nie w zawodzie. studia nie nauczyly mnie tego, czym sie teraz zajmuje, jednak nauczyly mnie wielu rzeczy, dzieki ktorym tutaj trafilem.
zarobkami sie nie chwale, ale dano mi odczuc [bez proszenia

], ze pomimo iz inz z innej bajki, to fajnie, ze jest i firma to sobie ceni. i bardzo nalega na to, zebym zrobil mgra. to fajna firma.
uczcie sie ludzie, konczcie studia, albo choc je zaczynajcie - i nie rzucajcie ich dla byle roboty za 2k netto chyba, ze musicie!]. ze studiami [porzadnymi a nie wyzsza szkola lansu i bansu] dostaniecie o wiele wiecej i nie bedziecie latami miec do siebie wyrzutow. bo znam takich co maja, maja 10 lat wiecej niz ja, pracuja dwa pokoje obok i nie powiedza tego w twarz, ale tez by chcieli mgra.. i to nawet nie dla kasy, tylko.. tak po prostu. a jest juz za pozno.
ps. niepelne wyzsze to chyba absolutorium - czyli zaliczone wszystkie egzaminy plus brak pracy dyplomowej