Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.09.2006, 00:56   #337
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
Fuksem pierwsze mistrzostwo zdobyly? To chyba Sunna jakies inne ME ogladales niz ja. Bo z tego co pamietam to jechaly i to rowno. W finale turcja nie miala nic do powiedzenia. I jak by nie bylo trzbe apamietac, ze w turcji te muzulmany zawsze oszukuja.
Chodzi mi o mecz wloszek, ktore wdupily, a gdyby nie wdupily to my nie mialibysmy z nimi zadnych szans. Im sie noga powinela a my to wykorzystalismy.
Bo jeden mecz przegraly i to z wloszkami, chyba nawet wyraznie.

A czy lepiej zeby odszedl trener czy siatkarka to nie wiem. Bedziemy mieli do dyspozycji jeden z wariantow. Zobaczymy czy przyjma jego dymisje.

Kiedys byla podobna sytuacja w koszykarskim slasku, zawodnicy sie zbuntowali (nie jeden a kilku) i poszli na zbity pysk, klub zajal chyba wtedy cos kolo 7 miejsca, ale potem nadeszly zlote czasy a buntownicy kariery nie zrobili i nie wrocili do laski chociaz kibice im wybaczyli.
Nie ma ludzi nie zastapionych. A dyscyplina musi byc. Wystarczy zobaczyc co sie dzialo z kopaczami. A czego teraz nie ma u benhakera. Jakos nikt sie nie kloci ze nie dostaje powolan.

Ostatnio zmieniany przez Sunna : 02.09.2006 o godz. 01:04
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post