Dyskusja: Piłka Nożna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.09.2006, 22:55   #10
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Gdzie sa fani Dudka? Hehe.

Osobiscie jestem zadowolony z przegranej. Tylko dlatego bo widzimy jak sie kolesiostwo konczy.
Czyli: Dudek, Frankowski, Szymkowiak. Dobrze, że Mila ta ciota sie nie zalapala chociaz na rezerwy.
Ben Haker jak narazie nic nie zrobil z ta druzyna. Jemu jeszcze mozna odpuscic. Bo mial malo czasu ale bledy i tak popelnil powolujac te kaleki w/w
Chociaz przyznam sie, ze jak zobaczylem jego sukcesy jako trenera to nie bardzo mi pasowal. Jego sukcesy skonczyly sie w latach (jeskli dobrze pamietam) 80.
Ale mial to byc czlowiek z poza ukladu. Jak widac uklad jednak pozostal. Przyklad Dudka jest tego najlepszym dowodem. Kaleka, ktora pilki nie umie wybic.
A smiac mi sie chcialo jak to byl ten karny i szpakowski z Mielcarskim zaczeli nawijac o tym jego densie. Buahaha.
Zreszta juz pisalem wczesniej na forum moje opinie ciota zawalila 2 bramki w meczy, a karne mu sie fuksnely i od razu zrobili go bohaterem.