Bufor w poprzednim napedzie dzialal ok do pewnego momentu- w kazdym razie nie zwraalem na poczatku uwagi na bufor bo byl na dobrym poziomie.Aktualizowalem bios regularnie i wiem ze po ktorejs zmianie zaczely sie problemy z buforem powracalem do wczesniejszych wersji ale nic nie dalo.W tym nowym na poczatku nie zmienialem biosu ale od poczatku bylo to samo tzn skakal.Nie wiem jak nagrac ale moge powiedziec.Do 20% nagrania bufor ok potem spada do 70 i tak skacze 70 -90-80 a w polowie to sa skoki 20-80-30 chaos tyle ze plytke nagrywa dobrze choc troche to dluzej trwa.Dzisiaj nagralem plytke to bylo tak z kolei--zanim cokolwiek siee zaczelo przegrywac to minelo ze 4 min.Po tym zaczal skakac jak szalony a od 20% sie bardzo ladnie ustabilizowal na poziomie 89 -94.hehe tylko ze plyte przegrywal 16 min !! (na 8x) naprawde nie wiem co robic.U kolegi nie bylem bo nie mial czasu pojde w pon.Ewentualnie chodzi o to zeby postawic system od nowa bo dawno nie robilem.Na innym forum gosc sie przyczepia do tego UDMA-mowi ze powinienem miec nie 2 a 4 UDMA i zebym sprawdzil czy mam tasme 80 zylowa?!ale sie rozpisalem hihi....Prosilbym jeszcze abyscie zerkneli w zalacznik i sprawdzili czy z tymi UDMA jest wszystko wporzo.DZieki
Ostatnio zmieniany przez dyziax : 02.09.2006 o godz. 23:26
|