Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.09.2006, 12:59   #2
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Szkoda czlowieka ale chyba sie doigral. Zostawil zone i chyba dwojke dzieci. Cosik mi sie przypomina ze juz z nim kiedys bylo krucho. Przypominam sobie ze w ktoryms odcinku cos go uzarlo i ledwo mu pomogli, raz dziecko niebezpiecznie blisko przylozyl do krokodyla (cos jak dzekson na balkonie). Igral ze smiercia. Moze byl juz za stary i nie tak szybki jak kiedys.
[']

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3593294.html
Z podobnej manki. Mozna by zlosliwie powiedziec ze to IV rp. Skad sie tacy ludzie biora to juz mnie nie dziwi za bardzo (patrzac przez okno i na ulice) i jeszcze 17 letnia dziewczyna.

Trzecia sprawa, dzis rozbil sie kolejny maly samolot, to chyba juz 3 w ciagu tygodnia, plus te rosyjskie TU. Kiedys byla podobna seria z autokarami.

Narazie tyle.

EDIT:
Co do hitlera, to chcialbym zeby odtajnic wszystkie archiwa i zeby napisano historie od nowa. Teraz nie wiadomo w co wierzyc. Ale jestem sklonny przyjac do wiadomosci ze cale to zlo nazistowskie zostalo nagiete przez komunistow i anty nazistow. Oczywiscie nie twierdze ze niemcy byli super, owszem byly obozy i zginela amsa ludzi. Ale do cholery ktos na to pozwolil. Ze tez wszystko nam politycy s******a. Szlachta nie umarla, a zyje nadal. Zebysmy teraz sobie nie zaprzepascili ogromnej szansy europejskiej przez tych ******onych eurosceptykow. Moze chociaz raz w historii (od 500 lat) zrobimy cos dobrze. Koalicja niemiecka podczas wojny ? Dlazcego nie, napewno lepiej bysmy na tym wyszli niz mamy teraz. Wszsytkie panstwa na tym dobrze wyszly a polska przez glupote zostala sponiewierana. Widocznie bardziej sie oplaca kolaborowac niz wierzyc w utopijne i romantyczne hasla. Albo sie bedzie wspolpracowac w koalicji albo beda toba rzadzic silniejsi. Ale nas anglicy zrobili w ciu.a. Jesli wierzyc temu co napisac ostatni szpiegowski Focus to wylania sie nieciekawy obraz. Krecono nami jak chciano. I nie ma sie co dziwic amerykanom ze biora sprawy w swoje rece i nie ogladaja sie na tchorzliwa europe i dobrze by bylo gdyby polska sie ich trzymala.
Podsumowujac, wolalbym zeby moi rodzice uczyli sie w szkole niemieckiego niz rosyjskiego. taka szansa, ehh

Zapraszam do dyskusji prezesika

Edit II:
az mi sie plakac chce jak czytam niektore komentarze z wp: ''Osobiście nie chciałabym II Wojny Światowej, bo najlepiej by było gdyby ona nigdy nie miała miejsca, ale widocznie Bóg przez te wydarzenia chciał nas, Polaków jakoś doświadczyć i nie można go za to winić. Niestety taki już nasz los. ''
Nas los jest w rekach politykow a nie Boga. Polska jako meczennik europy tylko przez glupote jesli juz.

Ostatnio zmieniany przez Sunna : 04.09.2006 o godz. 13:36
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post