Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.09.2006, 15:36   #1
Sparky91
Bywalec

Data rejestracji: 04.09.2006
Sparky91 ma jeszcze możliwość poprawy <-1 - -10 pkt>
Konsola Pracuje Dosłownie Jak Drukarka

Hejka ALL jestem nowy na forum od niedlugiego okresu czasu posiadam konsole PS2 wersje slim SCPH-70004 i mam problem konsola zaczela chodzic doslownie jak drukarka i te odglosy tyd,,, tyd,,, strasznie mnie to denerwoje jak gram na orginale tzn TEKEN 5 lub GRAN TURIZMO 4 nic sie niedzieje jak wlaczam przegrywana gre zaczyna warczec i to naprawde pozadnie szczegolnie w GTA SAN ANDREAS zastanawiam sie czasem czy laser tej oto konsoli niezabardzo sobie radzi z DVD+R ?? bo mam need for speeda most wandet na -R i chodzi Super to znaczy raz na jakis czas zdazy sie zaciecie ale to wina marki plyty tzn EMTEC czytalem tutorial na forum ze dvd+r jest lepszy jakosciowo ale ps jest strasznie wrazliwy wiec moze go niezabardzo czytac tymbardziej ze wersja SCPH-70004 jest z deka stara ... tzn gta tez mi sie zacina ..k bo troche zabardzo sie rozpisalem
HALP PLX
aha nagrywalem sposobem z tutorials x4 alkohol 120%

Sorka za 2 posta pod rzad ale cierpliwosc to cnota ......... ktorej nie posiadam moze mi ktos powiedziec na jakiej plycie sa nagrywane orginalne GRY Z PS2 ?? tzn chodzi mi o +R -R i z jaka predkoscia ,jest moze jakis program ktorym mozna sprawdzic tego rodzaju dane ??

Ostatnio zmieniany przez Berion : 08.09.2006 o godz. 20:19 Powód: masta, edytuje się posty.
Sparky91 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online