Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.09.2006, 10:07   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez AGATNIK
płyty hawk
a nagrywarka nie wiem czy to o to chodzi ale
HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B firmy LG...ja naprawdę jestem laikiem
no to oświecę trochę.

płyty Hawk nie nadają się do nagrywania. jeśli ten sam błąd pojawi się na Verbatim, TDK, BenQ lub innych, które są sprawdzone, to trzeba będzie myśleć dalej.

polecam temat http://forum.cdrinfo.pl/no-niki-opty...dzi-dzien.html

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 06.09.2006 o godz. 10:13
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post