Cytat:
Napisany przez biberq
[...] Szkoda ze jest ten ripper, bo tak po protstu zareklamowalbym konsole. [...]
|
Po mojemu to nie jest wina konsoli. PS2 już takie są
Cytat:
[...] W jaki sposob najlepiej przeczyscic laser? W pracy zwykle cd-romy etc czyszcze po prostu patyczkiem do uszu i spirytusem 96% , jednak laser ps2 wydaje mi sie jakis taki bardzo delikatny i nie wiem czy mozna z powodzeniem zastosowac ta sama metode [...]
|
Delikatny... hmm... no jak każdy laser.
Oko przczyść izopropanolem. Podobno po 'spirycie' z czasem metnieje soczewka - nie wiem, niesprawdzałem
Cytat:
[...] Berion : napisales ze Tobie nie dziala rip dvd5, jednak to Ty jestes autorem tego artykolu ? Chetnie bym zastosowal ta metode bardziej czasochlonna, czyli reczna demultipleksacje, jednak nie napisales za wiele co z czym i jak
|
Napisałem też, że jest to też tekst przetłumaczony z tutoriala Sonixa. 'Ni w cholerę' nie chce ten RIP ze mną współpracować. Co ciekawsze: jednym działa innym nie. Nie mam pojęcia czego to jest wina... Wywaliłem prawie cały "kejk" DVD-Rek ulubionych Verbów, więc taniej byłoby kupić DVD+R DL i po kłopocie, no ale jestem za to 'bliżej prawdy'
Podejrzewam, że problem jest z multipleksacją PSSów. Ciężko stwierdzić. Przeczytałem też na jakimś forum, żeby relinkować opening.pss 20rss (czy jak on się tam nazywał). Kiedyś to jeszcze sprawdze, tylko poczekam, aż NA będzie tańszy.
Rozbijasz pss na m2v i wave/wave'y, potem bawisz się takimi progami jak TMPGenc (zdaje się że on 'korzysta' z CCE). Zbyt wiele jest do opisania, a ja zbyt wiele na ten temat nie wiem (żeby nie powiedzieć, że prawie nic).
@M@X