Cytat:
Napisany przez Berion
Konsoli się nie moduję po to by grać na pirackich kopiach, tylko po to aby móc na niej odpalić niepodpisany kod, gry z innego regionu i własne kopie oryginalnych gier.
@Sparky91
Prawdę powiedziawszy wątpię w ten temat. Sklepów oferujących taką usługę jest bardzo dużo (np. sporo się reklamuje w takich magazynach jak PSXExtreme czy Neo+). Jeszcze więcej na giełdach komputerowych np. w stolicy czy Katowicach.
Pytanie tylko ile z nich zna się na swojej pracy i ile z nich jest w ogóle uczciwych. Historie kiedy wraca konsola do właściciela z innym modchipem, slim bez fixów, nie ten model konsoli czy zamieniony laser jest bardzo wiele.
Lepiej samemu kupić modchip ze strony producenta i na własna rękę przylutować. Osobiście bym nie ryzykował nikomu wysyłać, ani oddawać konsoli - no chyba, że ta osoba cieszyłaby się renomą jak np. Juchy z xb-sc.pl
|
zalezy kto gdzie mieszka szczerze mowiac u mnie w olsztynie niejest ich za duzo bo saa likwidowane a co to dopiero w mniejszych miasteczkach ktos wogole niemoze znalezc a co do pytania ilu z nich jest uczciwych i ile z nich naprawde zna sie na swojej robocie wypisalem gdzies takie 2 slowka "sczegolowe informacje"

bo nawet jesli duzo jest servisow ktos kto sie niezna ma zaplacic 500zl za przerobienie konsoli z R3.6 ?? albo jeszcze wogole z neo i action re... ?? ja uwazam ze temat by sie naprawde przydal bo niewielu osobom chce sie gdziekolwiek zagladac co zreszta widac a ja miesiac temu nic niewiedzialem o tej konsoli oprocz tego ze mozna grac na piratach ......gdybym nieposzukal niewiedzial bym do tej pory