Dziwny kłopot z audio
Witam wszystkich. Jestem nowozarejestrowanym użytkownikiem Forum. Borykam się z problemem, którego nie potrafię ani wytłumaczyć, ani rozwiązać. Otóż problem polega na prędkości zgrywania na dysk twardy obrazu płyty audio. Posiadam w Domu Windowsa 2000. Jakiego programu bym nie używał, prędkość zgrywania nie przekracza 8. Próbowałem ustawiania opcji Nero i nic. Próbowałem zczytywać Clonem, dokładnie to samo. Jest to o tyle dziwne, że na innym kompie, też pod Win 2000, na identycznym sofcie (te same wersje Nero i Clona) i oczywiście też na mojej nagrywarce nie ma najmniejszego problemu i płytki audio zczytują się z prawie maksymalną prędkością na jaką pozwala moje LG 8400B (firmware 1.02).
Nie rozumiem tego. Jeżeli ktoś z Was mógłby mi pomóc, byłbym wdzięczny.
Mam jeszcze jeden kłopot. Dotyczy "kopii bezpieczeństwa" gier zabezpieczonych securomem new. Obraz wykonuję Clonem (ustawienia po zeskanowaniu Clony XXL). Po wypaleniu gra się instaluje, ale nie odpala. Opcja "ukryj nośnik CDR" jest włączona. Próbowałem też Daemon Tools, ale też nie idzie. Konkretnie chodzi mi o Hitmana II i Beach Life.
Pomocy mili, doświadczeni maniacy palenia... płyt.
Pozdrawiam. Arkasza
|