Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.09.2006, 16:41   #81
aeiouy
Berserk

Data rejestracji: 02.11.2003
aeiouy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
300 zl za gaz za miesiac czy za dwa? ho ho! niezwykla instalacja albo pewnie te duze grube mury w kamienicy
palenie weglem w piecach kaflowych to straszna praca, pamietam u dziadkow, mykanie przynajmniej 2 razy dziennie piwnica - dom i ladowanie tego do pieca, kurz i pyl z wegla, czasem smog, bo jak wialo to komin mial podcisnienie... odpada, szybko Ci sie odechce... lepszy wybor byloby juz miec piec c.o. na opal staly

a ja zastanawiam sie nad kominkiem,...
Witam

Dzisiaj mam genialny dzień. Wywiesiłem ogłoszenie i po 1h zgłosili się studenci, że chcą podpisać umowę na wynajęcie 2-ch pokoi. rewelacja. Czyli już będę mieć przez 10 miesięcy kasę na zapłacenie za kredyt

A co do cen gazu to ile mnie to wyniesie jak myślicie? Właśnie stolarz coś kombinuje, żeby okna uszczelnić i dopasować. Te okna i tak nie były w złym stanie. mieszkanko ma 100m2 4 pokoje. Nowiutka instalacja gazowa i do C.O. (miedziane rurki). Gazownia mi mówi 1300 + podgrzanie ciepłej wody:boję się:. Mieszkanie na 1 piętrze. grzane ze wszystkich stron. Kamienica ma mury około 60cm Ludzie mi mówią 350- 500 kurdę jak to jest?

A co do kominków jak będzie mnie stać to też sobie zrobie w końcu mam kominy w każdym pokoju

Ostatnio zmieniany przez aeiouy : 07.09.2006 o godz. 16:44
aeiouy jest offline   Odpowiedz cytując ten post