Cytat:
|
Napisany przez Sparky91
sluchaj teraz to juz jest moim zdaniem bezczelnosc zalozysz sie ze pozyczylem oryginalnego fable od kolegi ?? ja to moge udowodnic na kilka znanych mi sposobow .... a co do tego klucza to juz go znalazlem poprostu byl napisany na opakowaniu -.-" z tylu w instrukcji niezwrocilem uwagi ....tzn bedzie cie to kosztowalo wielkie przeprosiny i zmarnowanie troche karty w telefonie
|
widze ze te forum to nie dlamnie bezczelnosc to tu chyba podstawa ??tymbardziej ze niemasz zadnej pewnosci na to czy zeczywiscie niemam oryginala ....a kod rejestracyjny trudno znalesc niejest wiec po co bym tutaj pytal chociazby dlatego zeby nabic sobie posta co chyba zabronione niejest tak jak proszenie o cd key do gry (przeczytalem regulamin 2 raz) zreszta niebede sie meczyl pff bede specjalnie robil zdjecia komorka (cyfrowki nieposiadam ) zeby udowodnic cos jakiemus .......... (niedowiarkowi) niedziwie sie ze to forum jest malo popularne skoro oskarza sie tu kogos bez zadnych dowodow -.- tzn.. mam malo postow to jestem zly i niedobry,poprostu bede to ignorowal jakby nigdy nic mam nadzieje ze to sie nie powtorzy
---------------------------------------------------------------
no nie moze mi ktos pomoc ?? mam wersje na 5 cd polska kinowa i ku..... jest tak jak w przypadku innych gier tylko co zauwazylem wyglada na to ze instalacja niejest kompletna bo niewydaje mi sie ze zainstalowany fable zajmuje 1.3GB ? cos jest z moim LG czy co ?? probowalem instalowac na zwyklym napedzie cd i na dvd oba lg ja juz niewiem o co chodzi
posiadam amd durona 1.79ghz gforce 2 i 512 ram dyk twardy 40gb