Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.09.2006, 23:29   #96
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Czołgista
Ale Vitodens 300 ma palnik Matrix
Będę miał własny Matrix w kotłowni

Ja nie mogę mieć kompa koło kominka
dlatego zdecydowałem się na płaszcz wodny.

Dokładnie , mieszkając tu gdzie obecnie mieszkam przekonałem się do niskich
temperatór, w zimie w mieszkaniu mam około 14-18 stC,
a często rano w lokalnym biegunie zimna , czyli tam gdzie mi teraz komp stoi
temp wynosi 11stC .
Swetry i kalesony trzeba nosić ale przynajmniej dzieci zdrowe, zachartowane
ja nie wiem ile miałem te mrozy po 20-30 sopni, ale w najzimniejszym pomieszczeniu stoi komp - w salonie 48 m2, jest owszem kominek, jak się napali to jest ciepło....ale szkoda drewna, bo drugi grzeje 2 pomieszczenia na dole (przy otwartych drzwiach od pokoju więcej) i całą górę 3 duże sypialnie, 2 łazienki, pompa gorące powietrze rozprowadza jak się patrzy

w salonie palę raz na 2-3 dni a przy kompie w mrozy siedzę z podwójnych polarach i w czapce

przenoszę się z kompem na górę....
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post