Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.09.2006, 17:38   #31
Sparky91
Bywalec

Data rejestracji: 04.09.2006
Sparky91 ma jeszcze możliwość poprawy <-1 - -10 pkt>
Cytat:
Napisany przez Mich@ł
Co mnie będzie kosztować?
To było dobre, podaj numer konta, podeślij mi skan bilingu za rozmowę i prześlę Ci pieniądze

A serio, to dla Twoich wiadomości, POżYCZONE gry, których się robi kopie również są NIELEGALNE, jeśli nie możesz oryginału zachować w domu.

Bezczelność na tym forum nie jest podstawą, ale skoro już uznałeś mnie za bezczelnego, to mogę się doczepić do zasad ortografii. U Ciebie z tym bardzo słabo.
Nie oskarżałem Cię o nic, ale pragnę Ci przypomnieć (to już napewno wiedziałeś, ale przypominam), że CD-Key do gry przeznaczony jest do JEDNEGO egzeplarza gry. Zatem korzystanie z CD-keyów z Internetu jest NIELEGALNE, bez znaczenia czy masz oryginalną płytę z grą czy nie.

P.S. A po instalacji gra Ci źle działa (mówisz, że wydaje Ci się, że jest niekompletna). Jeśli tak, to skoro instalator podczas procesu instalacji nie wywalił błędu, to znaczy, że Twoja wersja Fable jest jakaś niekompletna.

P.S.2 Ciekawe jaką reputację miałem dostać? Czerwoną czy zieloną?
EEEE z oryginalu zainstalowalem i jest niekompletna ? kolega instalowal to samo u siebie i mu wszystko dziala wporzadku a u mnie nie wiec to niemozliwe ze jest niekompletna obawiam sie ze cos sie dzieje z moja stacja cd/dvd bo ostatnio dziwne numery mi odstawia
Sparky91 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online