Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.09.2006, 07:39   #5494
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho
Cieszę się razem z Tobą.
Też nie mam na piwo.
Za to córka baluje w Londynie.
jestem na tyle zły, że zaraz pójdę po pół litra.

ja tu siedzę jak ***** i czekam nie wiadomo na co a sąsiad pewnie z wiadrem grzybów właśnie wraca

wydaje się, że na działce tanie życie - nic podobnego

zaczyna się od tego, że trzeba zatankować samochód, no to najlepiej do pełna - 200 zł

po drodze kupić prawdziwków (nie wiadomo czy się samemu znajdzie a warto jeszcze ususzyć) 20 - 50 zł zależy ile

skrzynka piwa na dobry początek 50 zł minimum

nie ma papryki w occie na zimę ze 40 zł

zakupy przykrywek, słoików itd. 50 zł

plus normalne wydatki w spożywczym na 3 dni 100 zł

skrzynka piwa na podtrzymanie tematu kolejne 50

warto w gminie zapłacić za wodę i podatek - nie wiem ile

i jeszcze na pewno się okaże na miejscu, że coś trzeba kupić - jakieś rzeczy, aby coś naprawić, wytruć osy itd.

jednym słowem - bez wolnych MINIMUM 500 zł nie ma co z domu wychodzić
ed hunter jest offline