Dyskusja: WiMAX - Netia
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.09.2006, 16:54   #7
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nie nie Panowie..... Netia wprowadziła ostatnio ograniczenia, polega to na tym ze jeśli przez 3 kolejne miesiace przekroczysz ten limit (40GB) to maja prawo Cię nazwijmy to ukarac (patrz &4 punkt 2 regulaminu) .
Ja tez mam Netię bez limitów i zastanawiam sie co dalej. Płace wiecej niz za 640 (obecnie mam 320) nie wiem jak faktycznie netia podchodzi do tego punktu umowy.

Cytat:
Napisany przez Bródka
Mnie nie dawno dali 800kbs w takiej samej cenie jak lacze 128kbs noby powinno byc 640 ale i tak dali mi 800kbs i limitow nie mam z reszta nas stronce tez nie pisze nic o limitach
http://www.netia.pl/?o=p&s=375
Bródka poczytaj warunki umowy http://www.netia.pl/pdf/netia/promoc...pieszamy_2.pdf

Ostatnio zmieniany przez czechoj : 09.09.2006 o godz. 16:56
czechoj jest offline   Odpowiedz cytując ten post