Dyskusja: WiMAX - Netia
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.09.2006, 21:45   #14
aeiouy
Berserk

Data rejestracji: 02.11.2003
aeiouy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bródka
No ja mam troszke wiecej bo mam upload 25 a download 76, co do tej umowy to troche dziwna sprawa bo teraz juz przekroczylem download ponad 44gb a upload 32gb i raczej na to nie beda zwracac takiej uwagi to jest zabezpieczenie aby ktos poprostu nie dzialal nonstop w necie, np nie zrobil sobie z kompa serwera czy cos w tym stylu chcoc sam teraz zaczolem sie bac bo to bylo przedluzenie umowy wiec takowej umowy nie dostalem, babka zaproponowala neta na tych samych zasadach co poprzednio tylko 5 razy szybszy no i abonament zostal atki jaki byl czyli 30 zl a w nim 90minut za darmo i 10 na komorki
Limity podobno wprowadzili od lipca i nie obowiązują starych umów. Czyli tylko ci którzy podpiszą umowę teraz lub podpisali od lipca będą musieli przestrzegać limitów. Dziwne jest to, że limit jest ten sam na każdą prędkość. Czyli na 320, 640 i 1,5 jest ten sam limit. w technologii WiMAX również najtańszy abonament telefoniczny to 45 zł brutto. Czyli dokładnie to samo co tepsa;( (nawet troszkę więcej) Jedyne co mnie zachęca do Netii to 40 GB limitu no darmowe rozmowy w abonamencie. Mi zaproponowali chyba 50 minut miesięcznie na rozmowy telefoniczne. i 10 zł za to, że miałbym internet. Dlaczego aż tyle trzeba płacić za internet (114zl)

Ostatnio zmieniany przez aeiouy : 09.09.2006 o godz. 21:49
aeiouy jest offline   Odpowiedz cytując ten post