Cytat:
Napisany przez Igloo
jak dla mnie nie potrzebny post. nie potrzebny ponieważ człowiek rozsądny to wie o co chodzi a głąbowi to i tak nie wytłumaczysz. więc szkoda Twojego pisania.
osobiście, to tego typu łańczuszki to lądują w koszu bez czytania.
|
ma racje....
przyklad z zycia.. jak jeszcze siedzialem w domu... pukpuk . otqwieram a tam... akwizytor sprzdaja kremy ..hmmm ... zaczyna to sa ostatnie kremy z firmy XXX, jest to najlepsza partia jaka byla, opakowanie zmienione zeby mozna bylo sprzedawac wlasnie chodzac po domach... ja w jego kierunku spojrzenie (wyrazało ono jedno: spier...niczaj czlowieku)... poszedl sobie
3 dni pozniej patrze, slucham, pol miejscowosci kupilo ten syf, czesc trafila do lekarzy z roznymi objawami podraznienia..... i wez ty tłumacz... a pierwszy raz to nie byl.. bylo juz ze 2 takie wpadki.... raz ze sprzetem elektronicznym na raty co wychodzil 3-4x drozej na raty niz za gotowke, raz z jakimis chemikaliami do prania (byly skuteczne, plamy znikaly szkoda ze razem z tkanina...) no i teraz.... Najsmieszniejsze jest to ze zawsze te same osoby sie na to łapia.....
podobno czlowiek sie uczy na bledach.... to ja chyba kuzwa w zoo mieszkam, bo to raczej ludzie nie sa :/