Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.09.2006, 15:22   #10
jesi
Forumator

Data rejestracji: 11.09.2006
jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Asus

Na wstępie chciałbym się przywitać Jestem nowy na forum i to mój pierwszy post, choć już bardzo długo czytam Wasze forum, teraz postanowiłem się zarejestrować
Ale do rzeczy, chciałbym zabrać głos w tej dyskusji. Otóż jeżeli masz wybierać pomiędzy Lenovo, a Toshiba, weż Lenovo, ostatnio słyszałem bardzo pochlebne opinie o nim, poza tym mój kumpel sprawił sobie właśnie model N100 i jest bardzo zadowolony, fajny jest bajerek z czytnikiem linii papilarnej palca To jeżeli lubisz Intela i szukasz czegoś w tym przedziale cenowym.
A teraz coś z mojego doświadczenia. Sam ostatnio stałem przed wyborem notebooka, mój wybór padł na ASUSA, model A6M-Q024H:
http://www.sirius.pl/notebooki/towar...A6M-Q024H.html

Miałem do wydania 3700 zł, tak więc troche więcej niż Ty. Mój wybór padł na ten właśnie model, ponieważ szukałem czegoś na AMD, który mocno nie odbiega od Core Duo, tak więc Turion64 X2 spełnił moje oczekiwania. Po prostu lubię AMD i nie załuję, że wybrałem własnie tą platformę. Turion64 X2 to najlepszy wybór cena/jakość moim zdaniem, a że w ofercie tylko 3 producentów ma w ofercie tą platformę: ASUS, Acer i HP, tak więc wybór padł na ASUSA. Świetne wykonanie, aluminiowe wstawki i ładna matryca ColorShine naprawdę robi wrażenie. Mam go od paru dni, ale śmiało mogę polecić nie tylko ten model, ale też inne serie tego producenta.
Co do systemu to dołączony jest WinXP HE, na CD, jak i na ukrytej partycji RECOVERY, pokusiłem się nawet sprawdzić jak działa odzysk z partycji i cudo, 3 min i system wraz ze sterownikami i programami dołączonymi także na CD ratunkowej był postawiony
Także rozważ naprawdę także zakup komputerka ze stajni ASUSA
jesi jest offline   Odpowiedz cytując ten post