Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.09.2006, 23:36   #799
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Dru
Od razu pytanko - czy ten Qsuite działa gdzieś w tle? Bo zainstalowałem go, uruchomiłem i nigdzie nie ma minimalizacji czy wrzucenia do tray`a.
Nie ma minimalizacji bo nie ma takiej potrzeby, ustawiasz co chcesz lub sprawdzasz i wychodzisz.
Cytat:
Napisany przez Dru
O co w nim chodzi? Z góry dzięki za odpowiedzi i pomoc
Wystarczy wpisać w wyszukiwarce forum lub google hasło QSuite i wszystko staje się jasne, choćby te strony : 1, 2, 3, proponuję poczytać również temat o BenQ DW1640, jest tam duuużo ciekawych informacji (również o QSuite).

Co do błędu "NO ADDITIONAL ..." to pisałem o tym trochę w tym poście. SONY to bardzo dobre płyty i jeśli błędy PIE i PIF są w normie i problem nie będzie się nagminnie powtarzał to bym się tym w ogóle nie przejmował.

pozdrawiam