Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.09.2006, 00:25   #7
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Weron - znasz jezyk? Ja pobieznie znam japonski, i zdziwilbys sie jaka roznica jest w akcencie jaki slyszymy w japonskich filmach, a na ulicach Tokio... Japonczycy to nei rozpuszczone gwiazdy, ktorcyh przyczepa jest wiecznie za mala. To skromni ludzie, ktorzy patrza na siebie jak na artsytow TEATRALNYCH. I tam wlasnie liczy sie piekna mowa wraz z intonacja o ktorej wspominasz. Intonacja ma tez niekiedy podloze jezykwoe - nie wiem czy wiesz, ze w jezyku tajskim to samo slowo, jednak zaakcentowane inaczej znaczy zupelnie co innego! Dlatego boli mnie, ze powzalasz sobie oceniac jezyk, ktorego nie znasz. Prawdopodobnie nawet nie odrozniasz od siebie aktorow, bo przeciez "wszystkei zoltki wygladaja tak samo"... Przykre to i bolace...

@Sunna - ja musze sie o kinie jescze wiele nauczyc. Ale ty musisz duzo, duzo wiecej...

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post