Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.09.2006, 13:01   #1715
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Dobra, oddwor mnie zagial - nie sadzilem ze ktos jeszce pamieta Kane'a ;-). Ale sam przyznasz ze to propozycja dosc wyrwana z rzeczywistosci, jako ze film ma juz jesli dobrze licze... 65 lat. Tak czy owak - zgadzam sie, krok milowy pod wzgledem operatorskim, gdyby nie on wiele filmow dzis wygladaloby zupelnie inaczej. Co nie zmienia faktu, ze troche przydlugi - historia "Rozyczki" troche mnie zruzyla... tfu, znuzyla ;-).

@Smartek - nie widzialem, ale czytajac komentarze w internecie to wiekszosc ludzi chwali go za scenariusz... Czy ktos dsotrzega w filmach cos innego? Nie wiem czy zauwazyliscie, ale wszelkie nagrody filmowe sa przyznawane za FILMY a nie za SCENARIUSZE. Nie wspominajac juz o odrebnych kategoriach za zdjecia, za rezyserie, muzyke itd. Zatem "Memento" obejrze, ale nie spodziewam sie cudow.

Aha, co do wybitnych filmow amerykanskich - trylogia "Matrix'a". Ale trzbea byc naprawde niesamowicie inteligentnym, zey zrozumiec ze tam zadne ujecie nie jest przypadkowe... Ja tego nie dostrzeglem, uswiadomilem to sobie czytajac "O filmie". Gdzies w tym temacie sa moje linki do esejow na ten temat - zainteresowanym polecam.

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post