Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.09.2006, 13:30   #1716
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
Aha, co do wybitnych filmow amerykanskich - trylogia "Matrix'a". Ale trzbea byc naprawde niesamowicie inteligentnym, zey zrozumiec ze tam zadne ujecie nie jest przypadkowe... Ja tego nie dostrzeglem, uswiadomilem to sobie czytajac "O filmie". Gdzies w tym temacie sa moje linki do esejow na ten temat - zainteresowanym polecam.
Inteligencja nie ma z tym nic wspolnego. Tylko co najwyzej ogromna wiedza w danym temacie. Czytalem tez troche na temat tego, jakos tak natraflem na linki opisujace o co tam chodzilo. Kupa pomyj jak dla mnie. Znajdzie sie paru filozofow i beda dyskutowac o co tam chodzilo.
A w gruncie rzeczy to czesc 2 i 3, wielkie gowno i poza efektami specjalnymi nic nie wnosi. 2 jeszcze moze ujdzie. 3 to kompletna porazka. Nawet nie skonczylem ogladac. Film sie zaczyna i pie.rdol.a przez caly czas. Mozna zasnac. To wszystko jest zrobione dla kasy.
No i dodam, ze za duzo tam latania. Co prawda nie po drzewach.
Matrix zaczal sie tak jak sie skonczyl. Czyli na czesci pierwszej To jest niezle kino. Ogladajac ten film jeszcze na vhs. Od razu zobaczylem, ze bedzie dobry. Pierwsza scena jak gosc biegnie juz wgniatala. Ten sposob w jaki sie poruszal.