Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.09.2006, 19:37   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol
Modem kablowy->ruter(z MACadresem)->kolejne kompy.
Dziala.
A z takiego netu w ogóle jakiś modem jest potrzebny? Jak u znajomego taki rodzaj podłączenia oglądałem, to tylko miał kabel sieciowy ze ściany, który podłączał bezpośrednio pod sieciówkę w komputerze..

Ale to tak tylko przy okazji. Podstawowa rzecz, to żeby nie było do wykrycia więcej komputerów. Do mieszkania naturalnie żaden kontroler wstępu mieć nie będzie, więc tylko kwestia, żeby to dobrze skonfigurować.

Jeśli chodzi o limity to nic w informacjach, które od operatora otrzymaliśmy, o tym nie było. Muszę sprawdzić, czy to na pewno o UPC chodziło, bo nie jestem pewien.

Jeszcze jedno - jakiś w miarę niedrogi (powiedzmy do 200 złotych) router z tymi funkcjami, o których wspomnieliście, moglibyście polecić? Myślałem także o bezprzewodowym, ale na razie jakiś zwykły (w sensie normalnie na kable).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post