Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.09.2006, 12:38   #1732
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Z wynikow "Gdyni" jestem zadowolony - czekam az pojawia sie ripy na torrencie, bo jak zwykle offu w innej formie dostac nie mozna...

@Sunna : American History X to film swietny - obejrzalem w prawdzie dopeiro niedawno, jednak zachwycil mnie. Zapewnil Ci dobra zabawe? Mnie nie. Byl wlasnie dramatem, ktore wszyscy tak zbiorczo krytykujecie. W dodatku wiele pieknych scen inspirowanych biblia (trzy upadki Derka jak trzy upadki Jezusa, obaj z reszta niosa krzyz - jeden prawdziwy, drugi - ten brzemienny). Sas co do "Shawshank Redemption" i "Blade Runner" to co w nich takiego wysmienitego. Fabula? To informuje ze obie powstaly na kanwach ksiazek i nic odkrywczego w nich nie ma. Choc Blade Runner ma ladna kolorystyke i zdjecia - dobrze jest oddany klimat swiata, w jakim zyje bohater. Tyle.

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post