Cytat:
Napisany przez VIZZARD
To nie ten kontekst
Rozmowa była o Pioneerze 111 i Asusie 1608P3S 
|
ok. ale 1612 też się w niej przewija..
Cytat:
A te nakurat nic wspólnego z LG nie mają 
To raz
|
to fajnie..

a co w takim razie siedzi w środku 1608, jakaś własna konstrukcja Asusa ?? bo Pioneera chyba stać na jakis swój patent, choć nie jestem do konca pewien..
Cytat:
Dwa, to to, że LG nie można brać z prostej przyczyny - bo ich w Polsce nie ma i póki co nie będzie - -> info od LG Polska
Zresztą Asus 1612 też dopiero niedługo będzie, a jako chyba jedyny zapowiada go póki co Komputronik
|
dobra, wiem że nie ma, też sprawdzałem w Komputroniku
chodziło mi o to, czy warto upierać się przy napisie Asus, skoro pod napisem LG bedzie dokładnie to samo (w przypadku 1612 i H10L)..
Cytat:
Trzy to różnica między 1612 a 1608P3S
1612 będzie prócz odczytu i zapisu wszystkich trzech formatów DVD miał jeszcze LSa
No i oczywiście będzie na innym chipie czyli na Renesasie, gdy 1608P3S jest na NECu
|
jeżeli komus nie zależy na LS, to czy ten chip ma takie znaczenie aby czekać na 1612, a nie brać 1608 ??
Cytat:
No i chyba na trzy się zatrzymamy 
|
no nie

przejdźmy jeszcze do cztery
jak w tym towarzystwie wypada Plextor 740(a to chyba tak naprawdę jest jakieś Benq..), zostawić go, czy zmieniać?
swoją drogą ciekawa polityka z tymi modelami i nazwami.. zastanawiam się czy jest jakaś firma która sama sobie produkuje i sprzedaje urządzenia pod swoją nazwą i nie udostępnia ich innym, aby sobie je nazwali po swojemu..