Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2006, 17:26   #14
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez zibis
ok. ale 1612 też się w niej przewija..
No przewija

Ale nie w tym kontekście - tak jak już napisałem - tylko w kontekście innego kontekstu

Cytat:
Napisany przez zibis

to fajnie.. a co w takim razie siedzi w środku 1608, jakaś własna konstrukcja Asusa ?? bo Pioneera chyba stać na jakis swój patent, choć nie jestem do konca pewien..
No w środku Asusa 1608P3S siedzi Pionek 111 z chipem Neca

Cytat:
Napisany przez zibis
dobra, wiem że nie ma, też sprawdzałem w Komputroniku
chodziło mi o to, czy warto upierać się przy napisie Asus, skoro pod napisem LG bedzie dokładnie to samo (w przypadku 1612 i H10L)..
Napis można sobie zawsze zmienić flamastrem

No i zależy kto do jakiej firmy jest przywiązany poprzez wieloletnie tradycje

Wiem tylko, że LG ma gwarancję D2D, ale nie wiem jak jest z Asusem - być może tak samo

Cytat:
Napisany przez zibis

jeżeli komus nie zależy na LS, to czy ten chip ma takie znaczenie aby czekać na 1612, a nie brać 1608 ??
Trzeba by zerknąć na wykresy jakościowe obydwu napędów i je porównać

Ja na to teraz nie odpowiem, bo tych napędów nie testowałem

Można natomiast zerknąć sobie do cdfreaksów

Cytat:
Napisany przez zibis
no nie przejdźmy jeszcze do cztery
jak w tym towarzystwie wypada Plextor 740(a to chyba tak naprawdę jest jakieś Benq..), zostawić go, czy zmieniać?
Cztery

Plextor 740 wypada tak jak Benek 1640

Cytat:
Napisany przez zibis
swoją drogą ciekawa polityka z tymi modelami i nazwami.. zastanawiam się czy jest jakaś firma która sama sobie produkuje i sprzedaje urządzenia pod swoją nazwą i nie udostępnia ich innym, aby sobie je nazwali po swojemu..

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła