Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2006, 22:28   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez esem
http://www.sieciownia.home.pl/ Masz niedaleko, taniej niż na allegro i nie musisz kupować kału. Dołóż 50PLN i masz pożądny, sensowny sprzęt a biednym zostaw asmaxy, planety, linksysy itp.
Rozważ wariant wi-fi z printserwerem, ok 330zł brutto. Pod lajtopy jak znalazł Kto dzisiaj kabluje No chyba, że na kumpli...
Nie mam specjalnie czasu, żeby gdzieś jeździć. We Wrocławiu jeszcze, ale poza to już nie.

Nad wi-fi myślałem, ale nie, jeśli jest to o prawie 200 złotych droższa impreza. Tu naprawdę chodzi tylko o to, żeby wszystkie komputery mogły z internetu korzystać. Żadne dodatkowe bajery nie są mi potrzebne. Poza tym kable i tak są już prawie do każdego pokoju puszczone, więc ich odpowiednie rozprowadzenie nie stanowi większego problemu.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post