Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.09.2006, 00:36   #9
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sunna
- podejrzani (klasyka juz) z knypkiem z american bjuty
To ten ze Spacey. Ten film ma tak odjechany scenariusz, ze nie pytaj. Zaliczam go do mojej ulubionej listy.
American Beauty tez jest niezly. Ci ludzie w nim przedstawieni to jeden lepszy talent od drugiego. Ta cala otoczka. 2 sasiadow pedalow, nastepna rodzina to dzieciak z ta kamera, jego matka zastraszona, ojciec pedal. Potem Spacay i jego rodzina tez odjechane towarzystwo.

Cytat:
Napisany przez Sunna
Po pierwsze jest film jadro ciemnosci.

Po drugie grzecznie prosze o umieszczanie info ze bedzie spojler ok ? Bo wlasnie stracilem ochote na ogladanie lowcy.
Hmm. Spoko tyle to bys sie dowiedzial jakbys przeczytal recenzje. W koncu troche trzeba wiedziec bo na tej podstawie dochodzi sie do wniosku czy w ogole nalezy sie wziac za ogladanie filmu. Wszystkich i tak w zyciu nie obejrzysz a na jakies podstawie musisz sobie zbudowac poglad czy warto sie za to brac. Nie mniej jednak bede mial to na uwadze. Chociaz ja z gory lubie nawet znac cala fabule i mi to nie przeszkadza.

Cytat:
Napisany przez Sunna
I miales na mysli schize ? Bo jesli nie to nie wiem co
Ja mialem na mysli schizme.