Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.09.2006, 22:15   #1
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail
@Prezesik hmm to chyba kiepskie te opracowania byly albo tendencyjne, krytykujace materializm a promojujace idealizm (co w gruncie rzeczy nie prowadzi do poznania prawdy). Tak tylko wnioskuje, po doborze tworcow dziel (przywodcow duchowych nigdy nie bralem i brac nie bede na powaznie).

Ja tez moge dac cytat dotyczacy demokracji:
"Nie ma socjalizmu bez demokracji. Podobnie jak nie ma demokracji bez socjalizmu." - Roza Luksemburg.

A kto tu twierdzil, ze ja chce realny socjalizm? Chociaz jakby patrzal na badania to respodondowanych uwaza PRL za twor lepszy niz III RP

Chiny i K.P. to kapitalizm narodowy.

@zene_k nie zartuje, jestem smiertelnie powazny.
to były bardzo obiektywne opracowania, gdyż ucząc się o czyichś poglądach po prostu sięgałem do źródła
Z przywódców duchowych podałem jedynie Jana Pawła II, który był i jest największym autorytetem naszych czasów, niezależnie czy Ci się to podoba czy nie.
Jeśli robi Ci to różnicę napiszę: musiałem poznać ewolucję myśli poltyczno-prawnej od starożytności po współczesność.
A idealizm, to promujesz Ty, tyle że bardzo utopijny.

A PRL nie był realnym socjalizmem?
Nie pamiętam, kto to powiedział, więc nazwiska nie podam, ale "jedyny socjalizm, jaki jest możliwy do wprowadzenia i nie jest utopią, to realny socjalizm"
Ludzie wolą Gierka, ale nie komunizm. Nabrał kredytów i sypnął ludziom monetami i banknotami po oczach. Wszyscy zapomnieli, że długi się spłaca... Czynimy to do dzisiaj...
A wszystkie wskaźniki ekonomiczne pokazują, że stopa życiowa Polaków bardzo wzrosła po przemianach

Nie zamierzam dłużej z Tobą polemizować, bo nie ma to żadnego sensu..