Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.09.2006, 00:39   #1765
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron

Hmm. Spoko tyle to bys sie dowiedzial jakbys przeczytal recenzje. W koncu troche trzeba wiedziec bo na tej podstawie dochodzi sie do wniosku czy w ogole nalezy sie wziac za ogladanie filmu. Wszystkich i tak w zyciu nie obejrzysz a na jakies podstawie musisz sobie zbudowac poglad czy warto sie za to brac. Nie mniej jednak bede mial to na uwadze. Chociaz ja z gory lubie nawet znac cala fabule i mi to nie przeszkadza.

Ja mialem na mysli schizme.
Dlatego nie lubi czytac o czym jest film Nigdy nie wiadomo ile zdradza spece od robienia okladek.

Schizme hmm, czyli ciebie jest dwoch, ewentualnie bedzie

Black Dhalia to mi sie z gra kojarzy, nie gralem ale wiem ze to byl jakis interaktywny kryminal. A cos mi nawet swita ze to niedawno w emulu bylo.
EDIT: Sie nie mylilem. Gierka ma 8 CD i jest powiazana tematem z filmem.
Szkoda ze tego juz nie mozna kupic w jakiejs taniej serii na dvd lub uzywke jak na zachodzie. Ale to nie temat o grach.

Ostatnio zmieniany przez Sunna : 20.09.2006 o godz. 00:42
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post