Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.09.2006, 23:46   #799
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez VANTWG
@joujoujou
przeróbka na 111L jest banalna i sprowadza się tylko do wgrania fw od tdb w wersji 8.19INT a potem upgrade też od tdb 8.26INT.
Wszystko leży na stronce TDB
Dziękuję.

Dałbym zielone, ale mam kilkudniowe embargo na Ciebie.

Wracając do tematu - nowy bios (1.29) wgrany, palenie i testy dokonane.

Imation +R burn x8

Pioneer DVR-111 D\BK\DBK\DSV\L   \ DVR-A11\A11XL-imation-8p111x8nf.png

I ponownie minus od TDK burn x8

Pioneer DVR-111 D\BK\DBK\DSV\L   \ DVR-A11\A11XL-tdk-8x8nf.png

Gorzej, zamiast lepiej, tak mi się zdaje...
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post