Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.09.2006, 22:44   #135
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dokładnie dzwoniłem już 9 razy w przeciągu 6 dni ,twierdzą że wszystko jest na 100% ok ,
a miałem problem z telefonem [głuche sygnały-impulsy] i od czasu jak to naprawili mam ten problem

za każdym razem kiedy dzwonie trafie na *****a/*****ke która traktuje mnie jak 13-latka który dostał neostrade na urodziny i nie potrafi zainstalować modemu
przez procedure sprawdzania przez telefon konsultant-klient przechodziłem już 4 razy
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post