Dyskusja: MP4 vs iPOD
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.09.2006, 14:36   #21
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jak dla mnie to nei warto ale wybor musisz podjac sam.

@AleX69 - te uklady z nano byly stosowane w poprzedniej generacji "duzych " iPodow (4gen) maja troche gorsze parametry ale ponoc brzmia bardzo dobrze.

@M@X - 4GB nie kazdemu wystarcza a w przypadku PSP to koszt 1100-1300pln (liczac PSP za 699 a karte 4GB najtaniej na allegro po 399 widzialem, normalnie chodza chyba po 500-600pln) a nie wszystkim wystarczy taka pojemnosc. Nawet jak komus te 4GB wystarczy to nie bedzie chcial placic za nie 2 razy wiecej a mmozliwosci odtwarzania muzyki na PSP sa w porownaniu z omawianymi odtwarzaczami (Sansa, iPod) co najwyzej ubogie.

Zawartosc mojego iPoda wyglada tak (nie zwracajcie uwagi na video bo jako prawdziwy fan mam tam po prostu... cala serie Neon Genesis Evangelion):

a wrzucilem nan zaledwie 1/3 moich mp3 i zastanawiam sie czy nie zripowac na nowo dyskografii mojego ulubionego zespolu do jakiegos formatu losless (jako ze mam iPoda bedzie to zapewne Apple Losless Encoder) Aktualnie w mp3 320kbps zajmuje ona okolo 1,9gb wiec przy ALE ktore srednio koduje CD przy 1000kbps zajmowac ona bedzie okolo 8gb

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post