Dyskusja: Bojkot benzyny..
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.09.2006, 17:52   #158
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
hahahahahahahahahahahahahahaha

Próbowałeś kiedyś bo ja tak. Chciałem zgłosić fakt, że stacja oszukiwała na ilości sprzedanego paliwa bo raczej nie mam gumowego baku w samochodzie. Niestety to nie takie łatwe i procedura była taka, że kazano mi wysłać pisemne zgłoszenie do Warszawy a oni dopiero zlecą kontrolę. Efekt jest taki, że stacje mogli skontrolować najwcześniej za 2-3 tygodnie.
Taka jest praktyka - mnie interesuje w tym momencie teoria. Jeśli przepisy tak nakazują, to naprawdę niewiele trzeba, żeby odpowiednie osoby zmusić do ich przestrzegania. Fakt, że trochę z tym zachodu, ale gra jest według mnie warta świeczki. A jak przy okazji jedna lub więcej osób dostanie naganę, lub może straci stanowisko, to chyba nawet lepiej, jeśli ma takie podejście do sprawy.

Według mnie trzeba zawsze próbować, bo samo narzekanie niewiele zmieni..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post