Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.09.2006, 22:01   #6
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@lee99 -

Ja sobie tak dla hecy zrobiłem test transferu i mam dziwne przeczucie że cos jest nie tak
użycie CPU dość wysokie , transfer magistrali tez coś kuleje chyba że tak ma być
mile widziane komentarze

Cytat:
Napisany przez lee99
nie nie chyba jest ok ja też mam na necu 24 MB/s znaczy Ultra DMA 33 tak że moim zdaniem jest ok.
no to luzz , zaczynałem sie martwić
Dołączone obrazki
File Type: png 1.PNG (36.9 KB, 130 oglądane)

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 23.09.2006 o godz. 22:15
- Deckard - jest offline