Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.09.2006, 20:56   #1
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
[SERIAL] Oficer/Oficerowie

Jako, że widze tutaj rozmowy tylko na temat zagranicznych seriali więc otwieram topic dotyczący polskiego serialu Oficer i jego kontynuacji Oficerowie

Co do pierwszej części serialu chciałbym powiedzieć, że nie widziałem jej w czasie kiedy po raz pierwszy wyświetlana była w TV. Zobaczyłem ją dopiero kiedy wyświetlana była po raz drugi jednak zacząłem ją oglądać jakoś od 4 odcinka i początkowo strasznie się zniechęciłem ponieważ przypominało mi się o nim za późno i widziałem prawie zawsze 1/2 odcinka...
Następnie ściągnąłem sobie kilka początkowych odcinków -serial wciągnął mnie i uważam, że Dejczer odwalił kawał dobrej roboty...

Teraz przyszedł czas na kontynuację serialu i jestem trochę niezadowolony z tego, że główny bohater został zepchnięty gdzieś w cień.
Pierwszy odcinek obejrzałem przed premierą i trochę jestem zaskoczony sceną z atakiem rakietowym bo to już chyba lekka przesada jak na polskie realia
No i to chyba na tyle - co Wy myślicie na temat tego serialu?

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online