Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.09.2006, 13:58   #15
kompan
Bywalec

Data rejestracji: 19.07.2005
kompan zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
"ale jak na to, ***380;e lekcje o tym mia***322;em 20 lat temu" heh tzn ze miales jakies ponad 15 lat wiecej na to zeby o tym poczytac i utrwalic. mimo wszystko gratuluje pamieci. wymien jeszcze ilosc jednostek niemieckich pod bzura i bede szczesliwy jak dziecko.
jak bede w twoim wieku to mam nadzieje, ze juz nie bedzie zasilaczy ani nagrywarek, kt***243;re robia problemy bo nie maja wystarczajacego doplywu mocy z tychze aby normalnie dzialac
nie twierdzilem od poczatku, ze sie na tym znam. dlatego pytalem. zarowki mnie malo obchodza dopoki daja swiatlo. nie jestem czlowiekiem renesansu i szczerze mowiac nawet nie chce. nie musze sie na wszystkim znac, nie ma takiej potrzeby - miedzy innymi po to powstaly wszelkie fora - zeby w szybki sposob uzyskac potrzebne informacje, poparte doswiadczeniem (!), bez kartkowania encyklopedii. widze, ze niektorzy maja tu niezla zabawe ale wciaz chyba mijaja sie z sensem tego postu. mimo wszystko serdecznie pozdrawiam
czasem najprostrze rozwiazania sa najlepsze i pewnie po prostu kupie inny naped. i pewnie bede musial poszukac gdzieindziej odpowiedzi na pytanie, jaki pracuje dobrze w wysokich temperaturach. o tym to nikt nie wspomnial .
btw dzieki rork i br***243;dka. zasilacz jest dostarczony przez asusa specjalnie do tego modelu chyba. s-presso jest male i troche problem by byl chyba zeby znalezc cos o tych wymiarach innego. w sumie wylaczylem karte, wiec zostal twardziel i naped i plyta i niestety niepomoglo...
kompan jest offline