Zgadza się ten snes9x tyl jest kozak wczoraj wreszcie znalazłem kozak wersje i pykam w super mario world a z Nes'a polecam NesterJ obojętnie jaką wersje zaczynając nawet od alphy. Teraz kukam dobrego Genesis/MD
Cytat:
|
Napisany przez szczuru
@ makaron, polecam wypróbować SNES9x TYL (najnowsza wersja to chyba 0.4) Emulator wymiata  Ehh, Final Fantasy na PSP...
A wczoraj punkt 20.00 wyszedł Emu PSX"a wydany przez (nie)słynnego Yoshihiro. Narazie To jest Betka, aczkolwiek uruchomiłem na nim GTA-1 I mimo średniego Framerate'u gra się całkiem dobrze.
Zresztą Czytaj Sam:
Kod:
http://pspupdates.qj.net/PSX-P-Alpha-Build-First-PSX-Emulator-Released-/pg/49/aid/67354
|
@Szczuru jak użyłeś tego linka to możesz dać jakieś wskazówki na Hasło ( bo jak ma ono litery/cyfry/znaki specialne to jak zaczne je łamać teraz,będą mogli mi je wygrawerować na nagrobku

.Jeszcze popatrze wieczorem w inne miejsca.
Znalazłem kilka ale każdy prosi o hasło a właściwie hasła. Na jednym z for doczytałem się że oficialnie wyjdzie to jutro wiec może będzie bez hasła ale skoro piszesz że ukazał się o 20:00 wczoraj to chyba chodzi o dzisiaj.........tak czy siak do gier będe potrzebował mojego pakietu kart

więc moge poczekać jeszcze te 2 tyg.