Cytat:
Napisany przez @ndy
@Prezesik tylko jak padnie GaduGadu to nie ma możliwości podpiąć się pod działający serwer. Jesteś odcięty. W sieci Jabber możesz sobie założyć dowolną ilość kont i się przełączać w razie awarii jednego z nich. Takie rozwiązanie jest może lekko uciążliwe ale IMHO bardzo użyteczne.
|
Szczerze mówiąc to nie pamiętam, kiedy mi ostatnio padło gg, a moja opinia o Jabberze jest taka a nie inna, bo odkąd się zdecydowałem na korzystanie z niego pojawiaja sie problemy.
Cytat:
Napisany przez @ndy
To są podstawowe informacje z dziedziny informatyki i internetu. Jeżeli osoba posiadająca komputer i dostęp do internetu nie wie czegośtakiego to sorry...
Skoro osoba zdająca prawo jazdy musi znać podstawowe elementy samochodu to osoba mająca dostęp do internetu powinna też takie elementy znać.
|
Przecież doskonale wiesz, że większość ludzi nie ma na ten temat pojęcia, a że póki co na internet i komputer nie ma prawa jazdy, nie ma też obowiązku posiadania takowej wiedzy..
Cytat:
Napisany przez @ndy
Nie da się jednoznacznie ustalić wszystkich osobników ze względu na rozproszoność.
|
no, ale aż 15 milionów?? nie sądzisz że to trochę za dużo?