Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.09.2006, 18:51   #560
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez @ndy
@Prezesik tylko jak padnie GaduGadu to nie ma możliwości podpiąć się pod działający serwer. Jesteś odcięty. W sieci Jabber możesz sobie założyć dowolną ilość kont i się przełączać w razie awarii jednego z nich. Takie rozwiązanie jest może lekko uciążliwe ale IMHO bardzo użyteczne.
Szczerze mówiąc to nie pamiętam, kiedy mi ostatnio padło gg, a moja opinia o Jabberze jest taka a nie inna, bo odkąd się zdecydowałem na korzystanie z niego pojawiaja sie problemy.
Cytat:
Napisany przez @ndy
To są podstawowe informacje z dziedziny informatyki i internetu. Jeżeli osoba posiadająca komputer i dostęp do internetu nie wie czegośtakiego to sorry...

Skoro osoba zdająca prawo jazdy musi znać podstawowe elementy samochodu to osoba mająca dostęp do internetu powinna też takie elementy znać.
Przecież doskonale wiesz, że większość ludzi nie ma na ten temat pojęcia, a że póki co na internet i komputer nie ma prawa jazdy, nie ma też obowiązku posiadania takowej wiedzy..
Cytat:
Napisany przez @ndy
Nie da się jednoznacznie ustalić wszystkich osobników ze względu na rozproszoność.
no, ale aż 15 milionów?? nie sądzisz że to trochę za dużo?