Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2006, 10:41   #129
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
trafiają się tacy co im wszystko co katolickie przeszkadza. głównie czytelnicy pewnej gazety opiniotwórczej na których zadziałała socjotechnika prowadzona od 17 lat.

katolicyzm w naszym kraju ma się dobrze. są tacy co im to nie pasuje i próbują w innych zaszczepić wątpliwości. niech próbują
i tu się nie zgodzę

ja czytam "Gazetę Wyborczą", (bo to o nią zapewne Ci chodzi) i jestem wierzącym oraz praktykującym katolikiem. Nie mam nic przeciwko kościołom, religii itp. Znam bardzo dużo ludzi, którzy są w podobnej sytuacji.

Dodatkowo czytam "Rzeczpospolitą", czasami "Dziennik".

I w odróżnieniu od czytelników pewnego dziennika, wydawanego przez skromnego (a jakże!) kaznodzieję z Torunia szanuję także inne wyznania i nie sączę jadu wobec ludzi o innych poglądach.