Dyskusja: Pytanie o kare?!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2006, 20:56   #35
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik
dajcie już chłopakowi spokój.

pewnie już zrozumiał, a jak nie, to i tak ma nasze rady w dupie.

jak nie zmądrzeje, pozostaje tylko ukamienować albo spalić na stosie

Tia... ale pozostaje taka sprawa. Dzis jeden licytuje, ale nie ma kasy, jutro kolejny, denerwuje sie sprzedajacy... ale gdy ktos ma pieniadze, licytuje... jednak wynikla mu - dla przykladu choroba- musi zakupic leki nie ma kasy na to co wylicytowal.... Czy sprzedajacy po tylu goopich zagranich z brakiem kasy i licytowaniem mu uwierzy, czy okaze ludzkie zrozumienie.... NIE... i dlatego trzeba tepic takie zachowania....

A sytuacje znam z autopsji... sam tak mialem... ale sprzedajacy okazal sie na tyle czlowiekiem ze pozwolil mi naciagnac regulamin allegro i pieniadze mialem po ok 5 tygodniach... tydzien zapozno... ale zaufal mi czlowiek...

Dlatego walczmy z licytowaniem bez kasy... to malo... ale co ja wiem... ja goopi pewnie jestem, przeciez to takie cool i wogole....

i jeszcze jedno wiem juz ze dosc na dzis
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post