Dyskusja: "fachowe" forum
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2006, 11:55   #5
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz
cos nie laduje mi sie ta strona w pracy, w domu bede musial sprawdzic - za rok tez czeka mnie wymiana zimowek
u mnie też się aktualnie nie ładuje

jeszcze biorę pod uwagę Goodyear ULTRA GRIP 7 185/65R15 88 T lub Nokian W 185/65R15 88 T

--edtit--
ludzie na forum zaczynają mnie coraz bardziej rozśmieszć, dyskusja na temat felg zeszła na temat kultury osobistej

nie wiem czy tam można dowiedzieć się czegoś sensownego, oprócz "witania się ze wszystkimi w kiblu"

Ostatnio zmieniany przez icemac : 27.09.2006 o godz. 12:12
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post