Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.09.2006, 15:49   #7
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Docent
czesc ja mam prosbe o nakierowanie na wykonawce i tytul kawalka. chodzi mi mianowicie o dosc znany utwor instrumentalny w ktory procz perkusji (raczej tlo) glowna role graja gitara akustyczna i saksofon (na ktorym gra chyba kobieta, ale glowy nie dam) i poszczegolne partie pieknie mieszaja sie ze soba, dosc czesto przez nasladowanie melodii drugiego intrumentu. utwor jest bardzo znany i charakterystyczny, nie wiem jak moge nie znac ani wykonawcy ani tytulu, ale mam nadzieje ze wystarczajaco go opisalem i mnie zasypiecie odpowiedziami. dzieki z gory
David Stewart & Candy Dulfer - Lily Was Here
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post