Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.09.2006, 18:38   #6
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Natomiast śmieszy (czy wkurza..) mnie zachowanie PiS-u, który w zaparte twierdzi, że nic się nie stało i są to normalne praktyki.. Że one występują wie chyba każdy, ale publicznie mówić, że to jest normalne? Że normalna jest propozycja utworzenia funduszu z publicznych pieniędzy na spłatę osobistych długów posłów Że normalne jest zapewnienie, że nie ma się co bać odpowiedzialności karnej, bo to się załatwi - czyli innymi słowy naszych prawo nie dotyczy?!?!

To dla mnie są rzeczy, które - nawet jeśli zwykle mają miejsce poza kamerami - należy tępić i karać.
To, że coś jest pospolite nie oznacza, że jest normalne.

Mnie najbardziej przeraża to, że sprawa dotyczy partii która zapowiadała odnowę moralną, która przy każdej okazji wytyka nieetyczne postępowanie innych, która deklaruje cały czas walkę właśnie z KORUPCJĄ i innymi patologiami.

Mimo, iż nie głosowałem na PiS, po cichu liczyłem, że rzeczywiście zrobią trochę porządku, a tu degrengolady ciąg dalszy... Myślę, że najbardziej oszukani powinni poczuć się właśnie wyborcy PiS'u.

Premier mógł przyznać, że wszędzie trafiają się "czarne owce", przeprosić. Nie uczynił tego. Odpowiedział atakiem...

PiS zrobił to za co krytykował SLD i wszystkie pozostałe partie oraz całą III RP, a tym samym objawił że IV RP to utopijny obraz stworzony na potrzeby kampanii wyborczej...