Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.09.2006, 20:33   #343
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
[QUOTE=MacGyver]SG1 s10e10 - The Quest
+ nareszcie wracamy do sprawy Ori i poszukiwań Gralla
+ Adria
+ Baal
+ suszarka Vali
Bez wahania 10/10. Pozostaje czekać na drugą część...

Ja bym jeszcze na MINUS dodal tego "SMOCZKA" Jakos za bardzo fantazjowanie i nie potrzebny taki SMOK w tym serialu mi sie wydaje...Wierzymy w GOAULDY,WRAITH i inne stwory ale jakos SMOKI mi nie pasuje w SG....Won do DUNGEON & DRAGONS

mgit
Cytat:
Napisany przez Reetou:
Koniec października niestety...
jak my wytrzymamy miesiąc bez SGA i SG-1

Wiecie co, chyba wkrece sie w nowy serial HEROES. Wlasnie wyszedl pierwszy odcinek i HATAK TEAM zrobil juz do niego napisy. OPIS wyglada ciekawie. Zerknijcie :

http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=331208

Serial sci-fi opowiadający o grupie ludzi posiadających szczególne zdolności. Mieszkają w różnych miejscach i większość nie zna się wzajemnie. Odkrywając w sobie zdolności superbohaterów muszą nauczyć się z nimi żyć. Wśród bohaterów znaleźli się:
Peter Petrelli - 30-letni pielęgniarz wierzący, iż potrafi latać;
Diego Medina - 28-letni ćpun malujący na haju zdarzenia z przyszłości;
Niki Sanders - 33-letnia tancerka rewiowa, która potrafi zdziałać cuda z lustrami;
Hiro Makamura - 24-letni Japończyk, fan komiksów, który potrafi dosłownie zatrzymać czas;
D.L. Hawkins ***8211; 31-letni pacjent szpitala psychiatrycznego, który potrafi przenikać przez ściany;
Matt Parkman ***8211; policjant, który słyszy myśli innych;
Claire Bennet ***8211; 17-letnia cheerleaderka, która wychodzi cało z śmiertelnych wypadków;

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post