01.10.2006, 03:01
|
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.12.2004
|
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
To po co się pytałeś, jak wiedziałeś? 
|
Gdybym wiedział, to bym nie pytał . Wyszperałem to na jakimś zagranicznym forum po trzech nocach !!
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Eksperymentuj, eksperymentuj...
Każdy ma jakieś hobby 
|
Tego typu eksperymenty akurat nie są moim hobby. Ostatnio taki test robiłen z 2 lata temu - zaraz po zakupie Pionka 108 i wyborze Platinium DVD+R jako najodpowiedniejszego dla mnie nośnika. Nawiasem mówiąc, wkurzają mnie te testy, bo co płytka/partia (nawet tych markowych), to inny wynik - oci...ć można. O użytkownikach wynalazków z marketów po 50gr nie będę się wypowiadał .
Cytat:
To, że nie można robić testów to jest od razu argument żeby przekreślać napęd?
No chyba, że ktoś chce napęd do testów
|
Tym razem to Ty nie załapałeś żarciku .
Za info o HP 840i dzięki - ktoś na forum był akurat nim zainteresowany, więc chciałem się dowiedzieć, co to za cudo
Cytat:
Poza tym na siłę kombinujesz jak koń pod górę
Masz sprawdzone i dobre napędy z reckami i testami to wypisujesz dziwolągi jakieś [...]
|
Zapewniam Cię, że nie są to dziwolągi i kombinowanie.
Przykład 1:
z trzech napędów (nagrywarki: Plextor 8-4-32, Teac 40x i DVD-Rom Toshiba 116?) tylko ten ostatni był w stanie odczytać kilka płytek.
Przykład 2:
Pionki 108 i 111D nie odczytały 2-ch VOB'ów a jakiś Litek odczytał jeden z nich bez problemu.
Sam chyba widzisz, że nie szukam kwadratowych jaj i "ładnego" napędu z "ładnym" logo
P.S.
Tak dla jasności - kasą również nie "śmierdzę" i dla tego staram się kupić raz a dobrze. Mogę nie dojeść (i nie dopić ), ale kupię to, co mi najbardziej pasuje (nie mylić ze snobizmem!) i będzie mi najdłużej i najlepiej służyło.
|
|
|