Dyskusja: płyta Audio
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2002, 23:52   #11
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
DJ_LukBoj napisa***322;(a)

Ale podobno Pastele nie są badziewne więc dlatego pytam...... ILE ?!?!?! (orientacyjnie oczywiście )

POZDRAWIAM
Ile wytrzymaja? Tego nikt na razie nie wie, dopiero sie pojawily na rynku. Jak na razie tu na forum pastele maja dobra opinie, weszly jako nastepca metal azo, ale mi na gieldzie sprzedawcy otwarcie mowili ze moja one niewiele wspolnego z jakoscia metal azo (chyba tez zmienil sie producent) wiec chyba dopiero czas pokaze ile sa warte. Co ciekawe nie spotkalem juz rowniez TDK reflex ultra, tez mi mowili ze sa z nimi klopoty wiec mozliwe ze trzeba bedzie szukac nowych dobrych plyt.